Wij zijn Jong CD&V Leuven!

Wil je meer over ons weten, bezoek dan zeker onze facebook pagina. Heb je verder nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, via deze website, via facebook of eender welk ander kanaal!

Waarom maken wij een pagina rond Smart City Leuven?

Wij geloven heel sterk in het idee Smart City maar stellen jammer genoeg vast dat er achter dit idee vaak enkel holle woorden schuilgaan. Het klinkt leuk om je eigen stad Smart City te noemen of om te stellen dat we het snel gaan worden maar echt concreet wordt het zelden.

Met deze website maken we dit wel zo concreet mogelijk. We willen tonen wat een Smart City vandaag in Vlaanderen is en wat het kan zijn. Maar, we willen geen valse beloftes maken. Geen wilde plannen maar wel concrete ideeën ten dienste van de Leuvenaar, want, het draait om Leuven!

Geloof je ons project?

Van de 47 CD&V kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen staan er maar liefst 14 (!) jongeren op de lijst die zeggen ‘voor ons draait het om Leuven’ en die vollenbak willen gaan voor een Smart Leuven. Ik stel ze hieronder graag even aan je voor. Geef ze een kans en #STEMJONG. Want ze zijn er klaar voor! Wij zijn er klaar voor!

4. Liesbeth Vandermeeren
7. Karen Vanderstappen
17. Thijs Craane
18. Ortwin Huysmans
19. Liene Lauwers
20. Koen Vanderborght
21. Zoë Debbaut
22. Koen Vandecruys
23. Niroula Rashmi
24. Aaron Reynders
25. Sovathya Koun
26. Evin Aydogan
46. Ruben Geleyns